Πυθία| Σεμινάρια Ιστοσελίδων - Λογιστών - Security - Γραμματέων - Πληροφορικής

Κοκκινόχωμα Καβάλας

Σεμινάριο Πωλήσεων

Το σεμινάριο marketing στοχεύει στον εφοδιασμό και την εξοικείωση των σπουδαστών με την έννοια και την πρακτική εφαρμογή του Marketing στη σύγχρονη αγορά. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το Marketing κατέχει πρωτεύοντα ρόλο σε κάθε είδους σύγχρονη επιχείρηση, διδάσκονται όλες οι τεχνικές του «αποτελεσματικού» Marketing, έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν μετά τη φοίτησή τους:
Α. Να εργαστούν ως υπάλληλοι στο τμήμα Marketing διαφόρων επιχειρήσεων (εμπορικών, παροχής υπηρεσιών κ.α.). Β. Να εργαστούν ως εξωτερικοί συνεργάτες σε επιχειρήσεις κάθε είδους.

Σεμινάρια Προώθησης Ιστοσελίδων – Internet Marketing | SEO, Google AdWords, Social Media Marketing, e-mail Marketing

Τα Μαθήματα Προώθησης Ιστοσελίδων (Internet Marketing) στοχεύουν στην εξοικείωση των σπουδαστών με τεχνικές διαφήμισης ιστοσελίδων SEO (Search Engine Optimization), προκειμένου η ιστοσελίδα να είναι “φιλική” προς τις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος του σεμιναρίου είναι να διδαχθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η εμφάνιση των περιεχομένων μιας ιστοσελίδας (της δικής σας ή/και οποιασδήποτε καλείσθε να προωθήσετε) όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζητήσεων χρηστών.