Πυθία| Σεμινάρια Ιστοσελίδων - Λογιστών - Security - Γραμματέων - Πληροφορικής

Κοκκινόχωμα Καβάλας

Web DevelopmentΣεμινάρια Web Design Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων

HTML5, CSS3, Joomla, e-Shop, Internet Marketing, Photoshop

Τα Σεμινάρια Web Design – Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων με Photoshop HTML5, CSS3, SEO απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαφήμιση ιστοσελίδων. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων γίνεται με τη χρήση του Adobe Photoshop, η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με τις γλώσσες προγραμματισμού HTML5 & CSS3 και για την προώθηση των ιστοσελίδων χρησιμοποιούνται τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), οι οποίες βοηθούν μία ιστοσελίδα να «ανέβει» όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης και στη google. Στο τέλος των μαθημάτων παρέχεται πρακτική εξάσκηση του τρόπου που «ανεβάζουμε» ένα website σε ένα server.

Μετά το πέρας του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να κατασκευάσουν ολοκληρωμένα Website για προσωπική χρήση, ή για προβολή προϊόντων, υπηρεσιών, επιχειρήσεων, οργανισμών κλπ.

Β. Να εργαστούν ως υπάλληλοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες στον τομέα της Κατασκευής Ιστοσελίδων, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.