Πυθία| Σεμινάρια Ιστοσελίδων - Λογιστών - Security - Γραμματέων - Πληροφορικής

Κοκκινόχωμα Καβάλας

Web DevelopmentΣεμινάρια Web Design Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδων

HTML5, CSS3, Joomla, e-Shop, Internet Marketing, Photoshop

Τα Σεμινάρια Κατασκευής eShop Joomla – VirtueMart απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με την κατασκευή e-Shop μέσω του CMS Joomla και του πρόσθετου VirtueMart που το συνοδεύει.

Τα μαθήματα Joomla – VirtueMart έχουν ως στόχο την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που απαιτούνται για την επιτυχή κατασκευή & διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-Shop), μέσω του CMS Joomla.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι σπουδαστές ασχολούνται με την κατασκευή του δικού τους e-Shop μαθαίνοντας να εγκαθιστούν τοπικά στον υπολογιστή (localhost/joomla/administrator) το site τους και στην συνέχεια, μέσω των free joomla templates παραμετροποιούν εικαστικά και λειτουργικά το site.

Κατά την κατασκευή του e-Shop διδάσκεται βήμα προς βήμα ό,τι έχει σχέση με τη δημιουργία προϊόντων και των κατηγοριών τους, τη λειτουργία των παραγγελιών, την δημιουργία τρόπων πληρωμής και αποστολής των προϊόντων και γενικότερα όλες οι γνώσεις που απαιτούνται για την κατασκευή και διαχείριση ενός ολοκληρωμένου e-Shop.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων Joomla – VirtueMart, οι σπουδαστές εργάζονται σε συγκεκριμένο project με στόχο την εκμάθηση της διαδικασίας που απαιτείται για να ανέβει το eshop σε ένα Free Web Hosting Server.