Πυθία| Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - Pythia Social Cooperative Enterprise

                                                                                Θερμοπυλών 7, Ελευθερούπολη - Thermopylwn 7, Municipality of Paggaio

Εκπαίδευση

Security - Λογιστική - Γραφιστική - Ιστοσελίδες - Marketing - Γραμματέων - Τουρισμού

Ολιγομελή Τμήματα - Στήριξη Σπουδαστών - Ειδικές Τιμές

Τα σεμινάρια Security - Λογιστών - Γραφιστικής - Ιστοσελίδων - Marketing - Γραμματέων - Τουρισμού απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο. Οι εκπαιδευτές επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα και προκαθορισμένα κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ, τα οποία αφορούν στους τίτλους σπουδών, αλλά και την επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία.

 

Παιδικά Τμήματα

Παιδικά Τμήματα Πτυχίου Πληροφορικής

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε μια περιουσία για να μάθουν τα παιδιά σας Πληροφορική. Ελάτε να σας ενημερώσουμε για τα Παιδικά Τμήματα Πληροφορικής που θα αρχίσουν στο χώρο μας. Τα παιδικά τμήματα Πληροφορικής απευθύνονται σε όσα παιδιά επιθυμούν ν' ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες. Η προσεκτική χρήση των νέων τεχνολογιών βοηθά τα παιδιά να προστατεύουν τον εαυτό τους από κακόβουλες επιθέσεις. Η φοίτηση διαρκεί 1 σχολικό έτος και περιλαμβάνει ένα δίωρο την εβδομάδα. Διενεργούνται εξετάσεις στο χώρο μας, σε πιστοποιημένη αίθουσα Η/Υ. Επισκεφτείτε τον τιμοκατάλογο μας εδώ.

Τμήματα Νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής

Ελάτε να μάθετε τις νέες τεχνολογίες κοντά μας. Η μακρόχρονη πείρα μας, θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες ως εφόδιο στην καριέρα σας. Επισκεφτείτε τον τιμοκατάλογο μας εδώ.

Στατιστικά

Σύνολο Διδακτέας Ύλης/Σεμινάριο
π.χ.: Ιστοσελίδες: HTML5, CSS3, Joomla, eShop κ.τ.λ....

Λογιστικά Ιστοσελίδες Γραφιστική Γραμματέων Security

Η ομάδα μας