Πυθία| Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - Pythia Social Cooperative Enterprise

                                                                                Θερμοπυλών 7, Ελευθερούπολη - Thermopylwn 7, Municipality of Paggaio

Εκπαίδευση

Security - Λογιστική - Γραφιστική - Ιστοσελίδες - Marketing - Γραμματέων - Τουρισμού

Ολιγομελή Τμήματα - Στήριξη Σπουδαστών - Ειδικές Τιμές

Τα σεμινάρια Security - Λογιστών - Γραφιστικής - Ιστοσελίδων - Marketing - Γραμματέων - Τουρισμού απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο. Οι εκπαιδευτές επιλέγονται με βάση συγκεκριμένα και προκαθορισμένα κριτήρια του ΕΟΠΠΕΠ, τα οποία αφορούν στους τίτλους σπουδών, αλλά και την επαγγελματική και εκπαιδευτική προϋπηρεσία.

 

Τμήματα Ενηλίκων

CCU 6 Ενότητες

Για εσάς που θέλετε να παρακολουθήσετε όλο το πακέτο των 6 ενοτήτων, σας κάνουμε την καταπληκτική προσφορά, να έχετε το πτυχίο στα χέρια σας με 340€.

Οι ενότητες είναι 6 και περιλαμβάνουν 1. Χρήση Υπολογιστή, 2. Επεξεργασία Κειμένου (Word), 3. Υπολογιστικά Φύλλα (Excel), 4. Παρουσιάσεις (PowerPoint), 5.Διαδίκτυο (Internet), 6.Βάσεις Δεδομένων (Access).
Το πακέτο δεν περιλαμβάνει το βιβλίο. Εδώ ενημερώνεστε για τις τιμές μας.

CCU 3 Ενότητες

Το CCU 3 ενοτήτων απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποδείξουν ότι είναι πιστοποιημένοι χρήστες Η/Υ. Το πακέτο περιλαμβάνει 3 ενότητες. 1.Επεξεργασία Κειμένου (Word), 2.Υπολογιστικά Φύλλα (Excel), 3.Διαδίκτυο (Internet).
Στο πακέτο δεν περιλαμβάνεται το βιβλίο. Μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογο μας εδώ.

Τμήματα Πληροφορικής Ενηλίκων

Ελάτε να μάθετε τις νέες τεχνολογίες κοντά μας. Η μακρόχρονη πείρα μας, θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες ως εφόδιο στην καριέρα σας.
Ελάτε να μάθετε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα λογισμικά για να προωθήσετε την επιχείρηση σας. Επισκεφτείτε τον τιμοκατάλογο μας εδώ.

Στατιστικά

Σύνολο Διδακτέας Ύλης/Σεμινάριο
π.χ.: Ιστοσελίδες: HTML5, CSS3, Joomla, eShop κ.τ.λ....

Λογιστικά Ιστοσελίδες Γραφιστική Γραμματέων Security

Η ομάδα μας