Πυθία| Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση - Pythia Social Cooperative Enterprise

                                                                                Θερμοπυλών 7, Ελευθερούπολη - Thermopylwn 7, Municipality of Paggaio

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - 6 ΩΡΩΝ

 

ΠουOnline Εκπαίδευση 

ΕγγραφέςΑσφάλεια Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων - 6 ώρες 

Μέχρι Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Πληροφορίες: 6946650559 από τις 10 πμ - 2 μμ, καθημερινά

Περίληψη: «Εισαγωγή στην Ασφάλεια Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων»

 

Ο Τουρισμός αποτελεί τον βασικό πυλώνα της Ελληνικής Οικονομίας δημιουργώντας το 1/4 του Α.Ε.Π. , αλλά ως δραστηριότητα είναι ευάλωτος σε ξαφνικές αλλαγές και δυσμενείς εξελίξεις .

Τα ξενοδοχεία ως εγκαταστάσεις συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός «μαλακού στόχου» (softtarget) γεγονός που καθιστά απαραίτητη την καθιέρωση διαδικασιών Ασφαλείας σε κάθε ένα από αυτά , ανεξαρτήτου μεγέθους και είδους λειτουργίας . 

Το πρόγραμμα αφορά το σύνολο των εργαζομένων που εργάζεται σε μία Μονάδα Φιλοξενίας , μόνιμο ή εποχικό. Αφορά το προσωπικό που εργάζεται στην υποδοχή , το roomservice , τα γραφεία , τους τεχνικούς-συντηρητές , τους εργαζόμενους στους τομείς εστίασης του ξενοδοχείου (κουζίνα, bar ) κτλ. 

Βάσει του Άρθρου 7 της Υπουργικής Απόφασης 216/2015 – ΦΕΚ 10/Β/9-1-2015 «Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών και βαθμολογούμενων κριτηρίων για τα ξενοδοχεία και κατάταξη αυτών σε κατηγορίες αστέρων», το σεμινάριο  παρέχει 150 μόρια στην διαδικασία αστεροποίησης εφ’ όσον τουλάχιστον το 10%  του προσωπικού της Ξενοδοχειακής Επιχείρησης συμμετέχει σε πρόγραμμα επιμόρφωσης σχετικό με τον Τουρισμό και την Ασφάλεια , διάρκειας μεγαλύτερης των 20 ωρών σε ετήσια βάση .

Το ΚΔΒΜ ΠΥΘΙΑ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ , σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, την βασική επιμόρφωση σε θέματα Ασφάλειας Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων με την μέθοδο σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και ενημερώνει για την λειτουργία τμημάτων (από τις αρχές του 2021) στα οποία δίνεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα πιστοποίησης σε θέματα «ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ».

Το σεμινάριο «Εισαγωγή στην Ασφάλεια Ξενοδοχειακών Εγκαταστάσεων»  περιλαμβάνει τις ενότητες :

  • Εισαγωγή
  • Διεθνείς έρευνες σχετικά με την Τουριστική Ασφάλεια
  • Βασικούς ορισμούς της Ασφάλειας
  • Το οργανωτικό κλίμα και οι αντιλήψεις των εργαζομένων για την εκπαίδευσή τους στα ξενοδοχεία
  • Οι εξελίξεις στον τομέα της ξενοδοχειακής ασφάλειας
  • Τουριστική ψυχολογία

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

=====================================